Top

Ervaringen Pascaud producten

  • Ervaringen Pascaud producten

Ervaringen Pascaud producten:

Wil jij je ervaring met de Pascaud producten delen met andere klanten?

Dat kun je hier doen. Erg bedankt alvast! 

Team Antiagingproducten.nl



Reviews (54)
FullFullFullFullFull (5 / 54 Reviews)

ruusje (13-04-2016) FullFullFullFullFull Ik gebruik de 24 hours creme vanPascaud en het bevalt me tot nu toe super.
Ikheb een supergevoelige huid dat snel de neiging heeft om rodepukkels en jeuk te krijgen maar ik heb daar helemaal geen last. En de crème ruikt ook nog s heerlijk.

Cindy Remeeus (11-04-2016) FullFullFullFullFull Pascaud werkt!
Ik gebruik ook al n tijd de collageen ampullen en die doen wonderen voor je huid...ik kan en wil niet meer zonder!

Ellen (23-02-2016) FullFullFullFullFull De enige 24h creme die reboot zorg T dat mijn Huid minder droog is.

Maud Sanders (18-02-2016) FullFullFullFullFull In combinatie met de anti- aging serum en de PascaudWave behandeling echt zichtbaar effect! Zachter, rustiger, minder diepe rimpels of bijna weg! Echt!
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-vernix-caseosa-cream

Anita van der Linden (18-02-2016) FullFullFullFullFull Hier word je huid heel zacht van je hebt maar heel weinig nodig smeert heel goed weg. Je ziet al snel verschil.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-re-boost-serum

Tosca (18-02-2016) FullFullFullFullFull Geweldige creme. Ik gebruik hem momenteel als nachtcreme. Werkt uitstekend om je huid weer in een goede balans te krijgen.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-vernix-caseosa-cream

Henny van Hoek (18-02-2016) FullFullFullFullFull Heerlijke serum dat snel intrekt en een uitstekende basis is voor de Pascaud UV Defense SPF 30 en de 24 uurs creme. Ik gebruik het overdag en s'nachts.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-hydrating-serum

Saskia (06-02-2016) FullFullFullFullFull Het Re-boost Serum is een mooi product, dat de huid een frisse uitstraling geeft en lijntjes fijner maakt. Samen met de 24 uurs crème een goede verzorging voor dag en nacht.

maud sanders (05-02-2016) FullFullFullFullFull ik was op een feestje en er kwamen twee vriendinnen die ik een tijdje niet gezien had naar me toe. Ieder op een ander moment om me te zeggen dat ik er zo goed uit zie!
of ik botox gebruikt had!
dat is wat Pascaud dus voor je doet! amazing en rode wangetjes!!
-Pascaud anti- aging serum http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-re-boost-serum

Annie (04-02-2016) FullFullFullFullFull ik gebruik de collageen boosterbox nu een half jaar en mijn huid is zichtbaar opgeknapt in combinatie met de gezichtcremes van pascaud
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-collagen-booster-box

Annie (04-02-2016) FullFullFullFullFull In combinatie met de 24 hour creme en de Repair cream is mijn huid egaler van teint geworden
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-repair-complex

Annie (04-02-2016) FullFullFullFullFull geeft een strakke en frisse uitstraling bij de ogen
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-eye-boost-gel

Annie (04-02-2016) FullFullFullFullFull geeft een frisse en verstrakkende huid rondom de ogen.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-marmatrix-eye-mask

Annie (04-02-2016) FullFullFullFullFull mijn huid is zichtbaar opgeknapt in combinatie met de collageen boosterbox
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Rianne (04-02-2016) FullFullFullFullFull de crème is fijn in gebruik, en tevens ook fijn dat het dag en nacht beschermt. echte aanrader!
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Audrey (04-02-2016) FullFullFullFullFull Fijne crème en makkelijk dat hij voor dag en nacht te gebruiken is.
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Dini Bollen (04-02-2016) FullFullFullFullFull Als nog gefeliciteerd en met deze crème straalde mijn gezicht de hele dag 😄
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Franka de Laat (04-02-2016) FullFullFullFullFull Heerlijk serum dat snel intrekt en het "droge" gevoel wegneemt. Ik doe daarna de 24 uurs creme er overheen en dan kan ik er de hele dag tegenaan.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-hydrating-serum

Franka de Laat (04-02-2016) FullFullFullFullFull Deze gebruik ik in de vakanties voor mijn gezicht. voelt heel goed aan en houd mijn huid in goede conditie met de spf. aanrader dus.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-uv-defense

Franka de Laat (04-02-2016) FullFullFullFullFull Deze is echt geweldig! eerst de enzympeeling er op en daarna het masker. ik ga er mee naar bed en dan voelt "s morgens mijn huid heerlijk zacht en soepel en goed gehydrateerd aan. Ik doe dit minimaal 1x in de week.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-hydrating-mask

Marja van Gastel (04-02-2016) FullFullFullFullFull De cleanser is mijn favoriete produkt.
Heel makkelijk en zuinig in het gebruik. En de huid voelt ook meteen zacht aan. En je hebt na gebruik geen lotion meer nodig (2 in 1 produkt)
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

Franka de Laat (04-02-2016) FullFullFullFullFull Ook dit is een favoriet. Haalt alles er lekker af, ook je mascara. en je doet er lang mee.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

Saskia (04-02-2016) FullFullFullFullFull 1 van mijn favoriete producten dit!! Het ruikt lekker maakt mijn gezicht zacht en droogt het niet uit. en m'n make up is er af in een hand om draai!!
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

Franka de Laat (04-02-2016) FullFullFullFullFull Absoluut mijn favoriet. Ik gebruik hem al lang en wissel af en toe af met een ander product. Ik heb een vochtarme uit en mijn huid heeft nog nooit de hele dag lekker aangevoeld.
Met deze creme dus wel!
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Yvette (04-02-2016) FullFullFullFullFull de 24 hour creme is super, en gebruik ik al enige tijd, omdat hij de conditie van mijn huid op peil houdt. Ik gebruik hem vaak in combinatie met mijn serum, mijn huid voelt dan soepel en zacht,ziet er gevoed uit. de creme is zuinig in gebruik en ook nog eens fijn dat hij zowel als dag- en nachtcreme is te gebruiken.
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Jet (04-02-2016) FullFullFullFullFull Op mijn wat oudere en zeer droge huid is de DNA crème een weldaad. Zo blijft mijn oudere velletje goed verzorgd onder alle omstandigheden het hele jaar door.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-dna-cream

Gea (04-02-2016) FullFullFullFullEmpty Fijne reiniging en verwijdert ook lastige oog make-up.
Huid voelt schoon en fris na gebruik.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

Anja (04-02-2016) FullFullFullFullFull Nu inmiddels 1 maand gebruikt , geweldig echt zichtbaar resultaat , heerlijke volle zachte huid , echt een aanrader !
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-dna-cream

Jet (04-02-2016) FullFullFullFullFull Als mijn huid strak aanvoelt na de douche 's ochtends masseer ik er wat druppels serum op en weg is dat strakke gevoel. Daarna wat DNA crème eroverheen en ik kan er weer een hele dag tegen.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-hydrating-serum

Rebecca (04-02-2016) FullFullFullFullFull Al jaren mijn favoriet. Wissel deze crème af met de La Colline Cellular Rich Hydration Cream.
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Anja (02-02-2016) FullFullFullFullFull Net de DNA creme aangeschaft het resultaat is verbluffend , zachte en stralende huid!! Ik plan regelmatig een verwendag in , peeling dan lekker masker en de crème net iets dikker aanbrengen als je normaal doet pyjama aan en wow een booste
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-dna-cream

Gea (02-02-2016) FullFullFullFullEmpty Fijne reiniging en verwijdert ook lastige oog make-up.
Huid voelt schoon en fris na gebruik.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

Bernadette (02-02-2016) FullFullFullFullFull Ik onderhoud mijn huid nog regelmatig met Pascaud 3-lite. Werkt echt. Meer volume en stevigheid.

Astrid (30-12-2015) FullFullFullFullFull Ben erg tevreden met de Pascaud producten en met de snelle levering. Altijd leuk dat er een paar monstertjes worden meegestuurd.

Astrid (30-12-2015) FullFullFullFullFull Ben erg tevreden met de Pascaud producten en met de snelle levering. Altijd leuk dat er een paar monstertjes worden meegestuurd.

Anja (26-12-2015) FullFullFullFullFull Net de DNA creme aangeschaft het resultaat is verbluffend , zachte en stralende huid!! Ik plan regelmatig een verwendag in , peeling dan lekker masker en de crème net iets dikker aanbrengen als je normaal doet pyjama aan en wow een booster .

ANNY (12-09-2015) FullFullFullFullFull Ben zeer tevreden over de producten van PASCAUD !
Zowel de creme's die ik gebruik als de make-up
cover creme ,zijn geweldig !

Voor mij maar 1 product ( en geloof mij , heb er veel gehad )
ALLEEN NOG PASCAUD !

Dorine (17-08-2015) FullFullFullFullFull Afgelopen vrijdag heb ik in uitstekende orde mijn bestelling ontvangen, waarvoor hartelijke dank. Ik ben er heel erg blij mee. Bedankt ook voor de mooie, handige waterfles en de fijne, vele proefjes. Super! Wat een geweldige service!

Hartelijke groeten en tot een volgende bestelling,
Dorine

Leonisia (27-07-2015) FullFullFullFullFull Mijn favoriete product is de reinigingsmelk van Pascaud. Het is een mild product en totaal niet vettig. Het reinigt mijn gezicht prima zonder uit te drogen. Ik heb niet eens een aparte oogmake-up reinigingsproduct nodig.
Bedankt!
Groet,
Leonisia Lopes Baretto
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser


Anneke (27-07-2015) FullFullFullFullFull De Cleanser vind ik heel erg fijn. Had hem toen ook meteen gekocht samen met de peeling en masker in één, waarom je hebt alleen dat nodig is 2 in 1 product en is super.
Anneke van de burght
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

Anja (27-07-2015) FullFullFullFullFull Mijn favoriete , tja best veel , maar de 3 lite is top en ik gebruik graag de tabletten van Pascaud want wat van binnen uit gestimuleerd wordt vind ik toch erg belangrijk.
Groetjes Anja van roon
http://www.antiagingproducten.nl/lichttherapie-voor-thuis


Marie-Louise (27-07-2015) FullFullFullFullFull Ik merk dat door de Enzymen peeling mijn huid de andere producten van Pascaud die ik gebruik beter opneemt.
Met vriendelijke groet,
Marie-Louise

Carola van Rooy (27-07-2015) FullFullFullFullFull Mijn favoriete product is de pascaud travel set. Ik hou van mooie reizen maken. De pascaud travel set bevat zeer goede producten in reisformaat, wat het zoals vermeld ideaal maakt om mijn huid goed te verzorgen, niet alleen thuis maar ook onderweg. Kleine hoeveelheden, zodat ook zonder de tas in de ruimbagage in te checken dit meegenomen mag worden in de handbagage en alles in een makkelijk meegeleverd tasje.
Groet,
Carola van Rooy

Jolanda (27-07-2015) FullFullFullFullFull Mijn favoriete product is Pascaud repair complex dag en nachtcreme omdat mijn huid geeft wat het nodig heeft,ik word 52 jaar en heb ook last van couperouse,het gaat niet weg maar erger word het ook niet en rode plekjes zijn wel weg.
Mvg Jolanda
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-repair-complex

Anette van den Brand (27-07-2015) FullFullFullFullFull Mijn favoriete product is de cleanser omdat hij zo heerlijk ruikt en al meteen aanvoelt alsof je al een creme hebt gebruikt.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-cleanser

L. Lopes (27-07-2015) FullFullFullFullFull Ik gebruik de producten al bijna 2 jaar en de ervaringen zijn echt goed.
Over jullie service en levering: prima geregeld!

J. Carton (27-07-2015) FullFullFullFullFull Wij hebben via puurhuid.nl onlangs een bestelling gedaan voor Pascaud. Bestellen via Puurhuid is ons prima bevallen. Goede en correcte afhandeling van onze bestelling.

F. Saarloos (27-07-2015) FullFullFullFullFull Ik ben zeer content met de producten, geeft goed effect. Dank hiervoor en de snelle levering.

R. van Corsel (27-07-2015) FullFullFullFullFull De geleverde produkten van Pascaud bevallen mij prima.
Ik kom zeker bij jullie terug als ik nieuwe produkten nodig heb.
Over de snelheid van levering ben ik ook zeer tevreden.

R. van Velthoven (27-07-2015) FullFullFullFullFull Ik was al bekend met het product en ben zeer tevreden over de snelle en kosteloze zending.

A. Schouten (22-07-2015) FullFullFullFullFull De produkten bevallen erg goed, ik maak al een jaar gebruik van de Pascaud soft laserbehandelingen en de crèmes en het masker zijn heerlijk, andere crèmes brachten pukkeltjes met zich mee omdat het te vet was en duurdere crèmes waren weer niet vochtinbrengend genoeg waardoor de huid te droog bleef. De crèmes van Pascaud werken dus erg goed voor mijn gezicht.

Judith (22-07-2015) FullFullFullFullFull Ik ben heel erg tevreden over de producten. Nadat ik een paar weken geleden bij jullie een behandeling heb gehad en jullie producten heb gebruikt is mijn huid zichtbaar verbeterd.

Regina (22-07-2015) FullFullFullFullFull Ik heb onlangs pascaud 24 uurs cream bij jullie bestelt, en de cream bevalt mij goed !
http://www.antiagingproducten.nl/Pascaud-24-hour-cream

Anja (22-07-2015) FullFullFullFullFull Ik was al bekend met de tabletten en ben daar zeer enthousiast over je merkt aan alles dat het goed voor je is , je huid, haren en nagels zijn zichtbaar opgeknapt.
http://www.antiagingproducten.nl/pascaud-collastim

Stuur naar een vriend
@
@